DE REKERE 2.0

Maak werk van je goede voornemens

Wil je graag in de ouderenzorg werken, maar heb je nog niet het juiste diploma of spreek je de Nederlandse taal onvoldoend? Dan kun je toch aan de slag in de zorg.

ROC Horizon College en Omring in Hoorn verzorgen namelijk een opleiding tot verzorgende IG. Daarmee kun je werken met ouderen in een verpleeghuis of hun thuissituatie. In de opleiding op MBO 3-niveau is er veel aandacht voor de Nederlandse taal. Daarvoor krijg je zo nodig extra begeleiding.

Het opleidingstraject is het eerste jaar een combinatie van scholing en stage. Vanaf het  tweede jaar ga je gemiddeld een dag per week naar school, de rest van de dagen werk je in wisseldiensten: overdag, ’s avonds, ‘s nachts én in de weekeinde. Vanaf het tweede jaar krijg je ook salaris.

De opleiding duurt drie jaar en is pittig. Je moet voldoende werkervaring hebben, kunnen samenwerken en een eigen vervoermiddel (fiets, brommer, auto) hebben om op onregelmatige tijden naar je werk te gaan. Als je na drie jaar je diploma hebt gehaald, krijg je een baan bij de organisatie waar je je opleiding hebt gevolgd. Interesse? Kijk dan op www.werkenbijomring.nl

Ruimte reserveren

Via dit formulier kunt u een ruimte reserveren voor uw feest, vergadering of activiteit.

Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, wil jij ons daarbij helpen? Meld je dannu aan.

Informatie aanvragen

Heb je vragen? Schroom niet en stel ze aan ons.