DE REKERE 2.0

Alkmaarse Helden actief bij De Rekere

Alle vrijwilligers van De Rekere zijn helden. Twee van hen zijn op vrijdag 13 december uitgeroepen tot Held van Alkmaar. Het gaat om Nezha Strok en Robert van Zonneveld. Beiden zijn voorgedragen door De Rekere.

Sinds 2012 reikt namens de gemeente Alkmaar de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar jaarlijks een onderscheiding uit aan vrijwilligers uit Alkmaar. De onderscheiding is het zichtbare en tastbare bewijs van waardering voor deze vrijwilligers. Veel activiteiten zijn immers niet mogelijk zonder hen. Daar weet De Rekere alles van. Er konden twee helden worden voorgedragen. De keus viel op Nezha en Robert.

Zorgen voor verbinding

Nezha komt altijd met een lach De Rekere binnen, kan het met iedereen goed vinden en zorgt voor verbindingen, ook al kan zij soms zelf wel wat hulp gebruiken. Zij is altijd bereid iedereen te helpen en weet het negatieve om te draaien in het positieve. Ieder buurtcentrum heeft een Nezha nodig!

Rots in de branding

Robert is de rots in de branding! Drie dagen in de week staat hij te boenen en schrobben in De Rekere. Bezoekers melden dan ook regelmatig dat het er zo super verzorgd en netjes uitziet. Iedereen kent Robert ook door zijn kledingkeuze, altijd even fleurig.  Robert heet niet voor niets ZONneveld, hij is namelijk het zonnetje van De Rekere.

We zijn niet alleen trots op Nezha en Robert, maar op al onze vrijwilligers!

Ruimte reserveren

Via dit formulier kunt u een ruimte reserveren voor uw feest, vergadering of activiteit.

Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, wil jij ons daarbij helpen? Meld je dannu aan.

Informatie aanvragen

Heb je vragen? Schroom niet en stel ze aan ons.