DE REKERE 2.0

Herinrichting buitenruimte 

Afgelopen voorjaar deden we een oproep om mee te denken over de inrichting van de buitenruimte. Inmiddels is er veel veranderd. De oude fietsenstallingen zijn weggehaald en is aan de rand van het plein een houten overkapping annex schuur geplaatst.

Een deel van het plein blijft bestemd voor als parkeerplaats voor auto’s. Maar er blijft voldoende plek over voor een aantrekkelijke ruimte met als uitgangspunt dat bezoekers en buurtbewoners zich daar zowel thuis voelen als zich kunnen inspannen/ontspannen.

Prachtige perenbomen geplaatst

Om het kale plein op te fleuren, zijn eind oktober vijf grote perenbomen in houten bakken geplaatst. Die zorgen voor een speels karakter en bieden een fraai uitzicht vanaf het restaurant. Ook zijn zes groeibakken neergezet. Daar kunnen kruiden, planten en bloemen in gekweekt worden. De bedoeling is dat eind dit jaar een deel van het plein opnieuw wordt bestraat. Daarna gaan we verder met de aankleding. Er zijn ideeën voor een vaste barbecue, een tafeltennistafel, bankjes en een terras. Kortom, voldoende plannen, mede dankzij de vele suggesties die hiervoor zijn aangeleverd.

 

Ruimte reserveren

Via dit formulier kunt u een ruimte reserveren voor uw feest, vergadering of activiteit.

Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, wil jij ons daarbij helpen? Meld je dannu aan.

Informatie aanvragen

Heb je vragen? Schroom niet en stel ze aan ons.