DE REKERE 2.0

Kunst

Kunst

Maak kennis met Kunstcollectief Huiswaard

Kunstcollectief Huiswaard is ontstaan na de kunst- en muziekroute Huiswaard 2017, vanuit de behoefte aan samenwerking en contact van de deelnemende kunstbeoefenaars. Kunstcollectief Huiswaard is net even anders. Kunstbeoefenaars uit de wijk en omgeving maken op basis van eigen ideeën teken- en schilderwerk, muziek, schrijfwerk en poëzie.

Huiswaard bruist van het talent en de creativiteit. Het collectief organiseert groepsexposities en jamsessies. Vorig jaar waren er twee sessies met muziek en poëzie en vond het eerste evenement Pop-Up 'Kunst en Muziek' plaats, met expositie van Bob Jansen, Jelle Bouwhuis, Rhea Ruppert, Karin Dokter, Annie van Riemsdijk  en Astrid van der Linde. Robert-Jan Vleesch Dubois verzorgde de muziek. De presentatie was in handen van Paul Hergaarden.

Het kunstcollectief gaat graag de samenwerking aan met andere creatieve groepen en muzikanten en biedt hen daarvoor ruimte op het podium. We geven de voorkeur aan origineel werk, dus geen covers. Het is de bedoeling om de muzieksessies elke twee maanden te organiseren. Daarbij zal regelmatig worden geëxposeerd in wijkcentrum De Rekere.

Kunstcollectief Huiswaard komt op de 1e en de 3e dinsdagavond van de maand vanaf 19.30 uur samen in ruimte 504 (trap op, bovenverdieping) van De Rekere. Tijdens de tweewekelijkse kunstavond wordt er getekend en/of geschilderd en is er ruimte voor uitwisseling, er kan ook muziek worden gemaakt.  Ben je creatief en ontmoet je graag andere creatievelingen? Kom dan naar onze bijeenkomsten en neem zo nodig materiaal mee. De entree is gratis, de sfeer is goed en de kennismaking vrijblijvend. Wees welkom !

http://www.kunstgroephuiswaard.nl