DE REKERE 2.0

Street dance

Street dance

Tijdens de streetdancelessen wordt vooral gedanst op hiphop, R&B en muziek van nu (top 40). De bewegingen, oefeningen en dansen die tijdens de lessen worden uitgevoerd zijn aangepast op verschillende leeftijdscategorieën.

Leeftijdenen muziek

Voor jongere kids (6 t/m 8 jaar) wordt er veel muziek gebruikt van Aliyah, Kinderen voor Kinderen, Femke Meines en het Junior Songfestival. Maar voor de kinderen in de leeftijd vanaf 9 jaar komen er ook nummers uit de top 40, dance en trance aan bod.

Lessen

De lessen starten met een warming-up. Daarna worden er verschillende oefeningen gedaan, waarbij naast de techniek ook een stukje inlevingsvermogen en zichzelf presenteren naar voren komen. Er wordt gewerkt aan een dans, afgesloten met een cooling down en een dansspel.

Fit Dance Joy

Street dance wordt georganiseerd door Fit Dance Joy. Fit Dance Joy geeft ook leuke dansworkshops en danslessen op sport- en –dansscholen, op vaste tijden en invalbasis. Fit Dance Joy is ook in te huren voor kinderfeestjes in een bepaalde dansstijl, zoals ballet of hiphop. Ook voor gezonde recepten kunt u bij FDJ op de website terecht.

Meer informatie en aanmelden:

Check ons weekoverzicht voor street dance in De  Rekere

Marise Mall: 06 - 480 096 11

Website: www.fitdancejoy.nl

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.